Mister Sure Whiz

2014 startade vi ett avelsprogram tillsamans med Kjell och Eliza Söderqvist som har varit ledande inom reiningavel i Sverige. Dom har bla ägt 1999 European Champion Junior Reining Crimson Catalyst. Vårt gemensamma mål var att ta fram reininghästar i världsklass. Sedan 2017 driver vi prorammet i egen regi.

Vår hingst Mister Sure Whiz är en direkt son till Topsail Whiz NRHAs all time leading sire. Sire of 5 Nrha million dollar sires Conquistador Whiz, West Coast Whiz, Whizard Jac, Whiz N Tag Chex and Walla Walla Whiz. Topsail Whiz är den enda hingsten vars avkommor har tjänat mer än 12 miljoner dollar.
 Mister Sure Whiz är undan Sure Remedy vars avkommor har tjänat 193,438 dollar. Han är bla helbror till 2002 World Champion Junior Reining Remin Whiz.

Mister Sure Whiz är en otroligt snäll och mild individ som älskar att jobba. Han har fantastiska gångarter och starka manövrar. Han nedärver sitt milda temperament och bra rörelser. Hans avkommor är väldigt atletsika och vackra. Mister Sure Whiz själv har tjänat 10,677 dollar.

Vi har valt att endast betäcka våra egna ston och några få utvalda och välmeriterade ston utifrån. Anledningen till detta är att vi redan tidigt bestämt oss för att hans avkommor ska få dom absolut bästa förutsättningarna hos några av landets bästa tränare. Efter att vi själva och andra tränare har jobbat med hans avkommor är vi övertygade om deras stora potential.

-Johan Svensson "Det är dom bästa hästarna jag har jobbat med, talangen i reiningmönövrarna är helt fantastiskt"

-Felix Larsson "Mister Sure Whiz avkommor är väldigt lättränade och otroligt atletiska"

-Inge Överlien "Mister Sure Whiz stamtavla håller absolut världsklass"

-Jaquline Lång Andersson " Jag älskar Mister Surewhiz avkommors rörelsemönster och att dom är positiva och väldigt arbetsvilliga"

-Tove L Kereby "Min avkomma är percis som sin pappa-är atletisk, rör sig väldigt bra och har ett otroligt temprament"

Vi kan nu erbjuda föl, ettåringar, tvååringar och färdigtränade avkommor till försäljning. Vill du satsa på det bästa marknaden har att erbjuda så är du välkommen att kontakta oss!

Johan & Felicia

Mister Sure Whiz helbror Remin Whiz LTE 157,042 Dollar
Johan Svensson & He Is Uno Whiz E. Mister Sure Whiz
Felix Larsson & Surewhiz n Catalyst E. Mister Sure Whiz